tirsdag den 12. november 2013

Islænder str. 4 år

Efter at jeg har siddet med det store strikketøj, mit Mongolian sjal trængte jeg til noget småt. Jeg så bort fra det 3 projekter har har igang og som ligger udmærket i strikkekurven. Jeg fandt garn på eget "lager" og tog fat på Islænder fra Sussie Haumanns dejlige opskrifter i "Knit for your kid". Jeg kender en lille pige på knap 3 år som jeg tror vil blive glad for den....eller er det måske hendes forældre som værdsætter det mest :-). Jeg har glæde ved at strikke den og nyder de korte omgange, så den er snart færdig.

Mongolian Sjal iblandet egne ønsker

Efter sommerens anstrengelser og fornøjelse blev jeg færdig med mit Mongolian sjal. Det har været sjovt og dejligt meditativt at strikke omend omgangene blev lidt lange til sidst og det var virkelig varm at sidde med . Tungt var det også for armene. Så meget større er glæden når det er færdigt. Og  hvor er det dejligt at bo i....jeg elsker allerede dette sjal meget.
Jeg valgte at tilkøbe nogle røde farver og strikke kanterne i røde farver i stedet for blå, som sjalet oprindelig er født med. I min garderobe passer rødt bedst og jeg synes egentlig også det klæder sjalet rigtig godt. Så jeg er meget glad for og tilfreds med mit valg.
Dejligt stort er det også blevet...så alt i alt super lækker. Det kommer jeg til at bruge rigtig meget kan jeg mærke.

Brød bagt i stegso med havregryn og kerner

Lækker og nemt brød bagt i en stegeso. Det er bare godt og fyldt med havregryn og kerner. Blandes, hæver natten over og hældes i formen og jeg undgår at få dej på fingrene :-) det kan jeg nemlig ikke "tåle"